X
کاربر گرامی مرورگر شما از تکنولوژی قدیمی استفاده میکند ! لطفا از مروگرهای بروز دنیا استفاده کنید
Chrome Download - FireFox Download
loader

چگونه در ماه رمضان دهانی خوشبو داشته باشیم؟

1396/03/08

ماه رمضان و روزه‌داری برای مسلمانان آدابی دارد که این ماه را از دیگر ماه‌ها متفاوت می‌سازد. همچنین در این ماه رعایت بایدها و نبایدهای تغذیه‌ای در افطار و سحر لازم است، اما یکی از مواردی که روزه‌داران با آن مواجه می‌شوند، بوی ناخوشایند دهان هنگام روزه است.

ساعت کار پلی کلینیک تخصصی دانشکده دندانپزشکی در ماه مبارک رمضان

1396/03/08

جهت رفاه مراجعه کنندگان محترم ساعت کاری پلی کلنیک تخصصی دانشکده دندانپزشکی، دانشگاه علوم پزشکی تهران اعلام گردید.

ضایعات و زخم های دهان

1393/08/28

دکتر شمس الملوک نجفی – متخصص بیماریهای دهان و دندان

دندانپزشکی کودکان

1393/03/31

دندانپزشکی کودکان شاخه ای از علوم دندانپزشکی است که با کودکان از زمان تولد تا دوره نوجوانی مواجه است. در این رشته بر برقراری اعتماد و اطمینان در کودک نسبت به دندانپزشک بسیار تاکید می شود. بنابراین یکی از اجزاء لاینفک این رشته روانشناسی کودک است که در طراحی خاص محیط مطب، روشهای متفاوت برقراری ارتباط و تاکید بر آموزش عادات پیشگیرانه دندانی به کودکان خود را نشان می دهد و کمک می کند که ملاقات دندانپزشکی برای کودک خوشایند باشد.

ارائه خدمات دندانپزشکی کودکان تحت بیهوشی عمومی در مرکز طبی کودکان

1393/03/31

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی، ارائه خدمات دندانپزشکی کودکان تحت بیهوشی در مرکز طبی کودکان بیمارستان حضرت امام خمینی (س) از تاریخ 5 مرداد ماه سال جاری با پذیرش اولین بیمار آغاز شد و کلیه بیماران پس از معاینه و انجام مراحل اولیه در پلی کلینیک دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران در صورت نیاز می توانند تحت بیهوشی عمومی توسط متخصصین کودکان درمان شوند. متقاضیان می توانند جهت اطلاعات بیشتر با شماره تلفنهای 50و 88351176_021 تماس بگیرند.

ایمپلنت در دنیای دندانپزشکی

1393/02/31

حضور ایمپلنت در دنیای دندانپزشکی آنچنان چشمگیر بود که برگرداندن فانکشن با یک عضو ثابت جایگزین پروتز پارسیل، همه هدف آن بود و دراین خصوص شاید بحث استتیک آنچنان باید و شاید مد نظر نبود اما رفته رفته با پیشرفت اجزاء و تکنولوژی ایمپلنت انتظارات بالاتر رفت هم بیماران و هم دندانپزشکان از آن حالت شگفت زدگی اولیه خارج شده ، علاوه بر فانکشن اهمیت خاصی به استتیک دادند هر چند بدست آوردن استتیک و راضی کردن بیمار کار بسیار سختی شده، نشدنی نیست.